Stamppot

de rivka in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2009 | 6284 vizualizari

COMENTARII (12)

liana_geicu 1

05.12.2009, 14:39

bun, bun!

Michelle 1

05.12.2009, 15:22

Oana 1

05.12.2009, 15:34

Mmm, ce bunatate! O sa fac si eu , dar presimt ca manac doar eu cu Stef ...

rivka 1

05.12.2009, 15:41

Oana poti renunta la usturoi eventual daca copiilor nu le place, olandezii nici nu pun usturoi iti dar seama...dar eu asa il fac...poti pune mai multi morcovi si o ceapa mica si cartofi doar sa manance si copiii...

ionix 1

05.12.2009, 15:43

bun bun... mai ales ca eu adoooooooooooooor usturoiul

luminita20_2006 1

05.12.2009, 16:29

interesanta denumire

brie 1

05.12.2009, 18:24

e o specialitate olandeza de iarna? fain arata si cred ca si gustul e fain
am sa caut mai multe pe wiki si clar am sa fac reteta ta , mersi de inspiratie

rivka 1

05.12.2009, 18:43

specialitate e mult spus ca olandezii nu prea au traditie culinara , dar da e o mancare olandeza numele vine din olandeza de la pot si stamper care inseamna acel instrument cu care se piseaza/bat cartofii...si pot...farfuria, castronul.ei nu pun usturoi, nu sunt mari mancatori de usturoi, dar eu pun .
o sa pun mai multe cand fac caci sunt mai multe feluri de a face, cu cartofi si varza acra, cu mere si cartofi=hete bliksem, cu cartofi si andive, cu cartofi si varza taraneasca, etc.

brie 1

05.12.2009, 19:53

am inteles , mersi frumos de info

pana_luminita 1

05.12.2009, 23:25

adry88 1

08.05.2011, 13:10

Delilah 1

10.10.2014, 06:21

STAMPEN inseamna a pisa, macina, c adaugi tu altele pe langa se numeste stamppot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Alune picante in stil chinezesc