SPARANGHEL GRATIN

de adriana65 in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2009 | 5542 vizualizari

 

Ideea acestei retete mi-a venit vizitand un sit culinar pe care-l apreciez foarte mult. Este vorba de blogul lui Maya. Reteta am adaptat-o dupa gustul meu.

 

INGREDIENTE

  •  14 bucati de sparanghel din conserva
  • 14 felii de bacon
  • 150 g cascaval
  • sare
  • piper
  • un cubulet de unt
  • o lingura pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SPARANGHEL GRATIN:

 Am scurs foarte bine apa de pe sparanghelul conservat. Am luat fiecare bucata de sparanghel si, in jurul lui am infasurat cate o bucata de bacon. Am pus toate bucatile intr-un vas termorezistent tapetat cu unt si pudrat cu pesmet. Am sarat si piperat dupa gust apoi, deasupra, am pus cascavalul ras si putin ulei de masline. Il lasati la cuptor cat doriti sa fie de rumen. Eu am lasat aproximativ 30 minute. Merge foarte bine cu un sos remoulade.

Daca ti-a placut reteta noastra "SPARANGHEL GRATIN" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne