Spanac scazut-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 24 Mar 2010 | 21949 vizualizari

 

sper gustos,pitici mei au vrut sa-l manance pe paine uscata................si intradevar e foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 500g spanac proaspat
  • 6-7 linguri de faina
  • 2 cani lapte de soia
  • 1 caciulie usturoi
  • putin otet
  • daca nu e de post se pune smantana
  • putin delikat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac scazut-post:

Se spala spanacul si se fierbe pe aburi(e mai sanatos)daca nu in apa cu putina sare se opareste putin,apoi se lasa sa se raceasca si se toaca marunt

Intr-o craticioara se pune ulei de masline 3-4 linguri apoi usturoiul pisat se lasa sa se calesca 2-3 minute apoi se pune faina si se amesteca bine dupa care se pune cate putin lapte de soia(daca nu e de post lapte simplu sau char smantana)si se amesteca bine ,se pune putin delikat si sare si se amesteca bine se face ca o smantana groasa apoi se pune spanacul tocat si se amesteca bine apoi se pune putin otet(laptele de soia e putin mai aromat mai dulce si pt a schimba putin araoma am pus 2-3 linguri de otet)

Se serveste cald

Pititi mei au vrut pe crutoane de paine uscata

De obicei le fac ochiuri din oua pe spanac e super bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]