Spanac scazut-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 24 Mar 2010 | 21363 vizualizari

 

sper gustos,pitici mei au vrut sa-l manance pe paine uscata................si intradevar e foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 500g spanac proaspat
  • 6-7 linguri de faina
  • 2 cani lapte de soia
  • 1 caciulie usturoi
  • putin otet
  • daca nu e de post se pune smantana
  • putin delikat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac scazut-post:

Se spala spanacul si se fierbe pe aburi(e mai sanatos)daca nu in apa cu putina sare se opareste putin,apoi se lasa sa se raceasca si se toaca marunt

Intr-o craticioara se pune ulei de masline 3-4 linguri apoi usturoiul pisat se lasa sa se calesca 2-3 minute apoi se pune faina si se amesteca bine dupa care se pune cate putin lapte de soia(daca nu e de post lapte simplu sau char smantana)si se amesteca bine ,se pune putin delikat si sare si se amesteca bine se face ca o smantana groasa apoi se pune spanacul tocat si se amesteca bine apoi se pune putin otet(laptele de soia e putin mai aromat mai dulce si pt a schimba putin araoma am pus 2-3 linguri de otet)

Se serveste cald

Pititi mei au vrut pe crutoane de paine uscata

De obicei le fac ochiuri din oua pe spanac e super bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut-post" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii