Spanac

de Deny22 in Mancaruri de post, 27 Apr 2016 | 3714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • spanac
  • ceapa
  • conseva rosii taiate
  • vegeta
  • usturoi
  • sare
  • ulei
  • apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac:

Punem la calit ceapa impreuna cu rosiile cu un praf de sare si o lingurita vegeta in ulei

Curatam si tocam spanacul

Peste ceapa calita adaugam spanacul si apa cat sa il acopere

lasam la fiert iar spre sfarsit adaugam usturoiul tocat si mai asezonam dupa gust

TIPS-URI

1

se poate servi cu orice, dar cel mai bine merge cu oua ochiuri dupa gustul meu

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta