Spaghetti de pui cu praz si zuchinni

de Sylvia in Pui, 20 Mai 2010 | 4488 vizualizari

 

Este o mancare foarte aromata si cu putine calorii, ideala pentru programele de slabit sau atunci cand vrem sa mancam ceva mai lejer.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de : 
  • un file de piept de pui,
  • o lingurita de ulei de masline, 
  • un fir de praz de la care utilizam partea alba
  • 1 zuchinni.
  • Mai avem nevoie de
  • sare,
  • o jumatate de ardei iute,
  • putin ghimbir pudra sau proaspat ras ( eu am folosit pudra),
  • o frunza de salvie  
  • 150 ml de supa de legume
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti de pui cu praz si zuchinni:

Se taie atat pieptul de pui cat si prazul si zuchinni in felii subtiri si lungi, de unde vine si denumirea de spaghetti , la zuchinni si praz taiem prima data in bucati de 5-6 cm ca sa nu iasa prea lungi.  Punem in wok la incins lingurita de ulei si imediat adaugam spaghetiile de pui si legume, condimentam cu sare, ghimbir, si amestecam din cand in cand cu o spatula timp de 5 minute. In timpul asta preparam supa de legume din 150 ml de apa, putin delikat de legume sau amestec natural de legume ( eu am pus vegeta mea naturala)  si o jumatate de ardei iute taiat bucatele mici.

 Dupa cele 5 minute adaugam in wok si supa de legume si frunza de salvie taiata marunt si  mai lasam 2 minute sa fiarba la foc iute . Se serveste fierbinte, cu o felie de paine prajita. Ghimbirul ii da o aroma aparte si combinatia cu legumele este una foarte reusita. Am gasit aceasta reteta pe un site si are si un filmulet de realizare, il voi atasa  in viitor pentru a fi si mai usoara prepararea.Va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti de pui cu praz si zuchinni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]