Spaghetti Bolognese

de Larisel in Spaghete, 3 Dec 2013 | 6625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200-300g carne tocata
  • o ceapa
  • piper
  • rosii cubulete in suc propriu( 3-4 linguri mari)
  • o cana cu apa
  • busuioc
  • ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Bolognese:

Ceapa se taie.

Punem tigaia cu cateva picaturi de ulei, iar dupa ce s-a incins adaugam ceapa.

Dupa ce ceapa se inmuiat adaugam carnea, amestecam si punem apa.

Cand apa aproape s-a evaporat adaugam rosiile si condimentam.

Un asemenea sos in italia se fierbe 4 ore, eu l-am fiert mai putin pentru ca nu am avut rabdare!!

Spaghetele se fierb corespunzator indicatiilor de pe ambalaj, se scurg.

Se pun 2 linguri din sos si se amesteca, iar apoi restul dupa ce am asezat spaghetele in farfurie.

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Contine neaparat morcov, dar eu am uitat si din lene nu am mai coborat la magazin.

2

Apa poate fi inlocuita cu vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]