Spaghetti Bolognese

de Larisel in Spaghete, 3 Dec 2013 | 6096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200-300g carne tocata
  • o ceapa
  • piper
  • rosii cubulete in suc propriu( 3-4 linguri mari)
  • o cana cu apa
  • busuioc
  • ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Bolognese:

Ceapa se taie.

Punem tigaia cu cateva picaturi de ulei, iar dupa ce s-a incins adaugam ceapa.

Dupa ce ceapa se inmuiat adaugam carnea, amestecam si punem apa.

Cand apa aproape s-a evaporat adaugam rosiile si condimentam.

Un asemenea sos in italia se fierbe 4 ore, eu l-am fiert mai putin pentru ca nu am avut rabdare!!

Spaghetele se fierb corespunzator indicatiilor de pe ambalaj, se scurg.

Se pun 2 linguri din sos si se amesteca, iar apoi restul dupa ce am asezat spaghetele in farfurie.

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Contine neaparat morcov, dar eu am uitat si din lene nu am mai coborat la magazin.

2

Apa poate fi inlocuita cu vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti with meatballs