Spaghete cu sos ragu

de Panacris in Spaghete, 7 Iul 2012 | 6242 vizualizari

 

O mancarica usoara de vara ce poate inlocui pranzul sau cina!:)

 

INGREDIENTE

  • spaghete Barilla nr.3 500 g.,
  • carne tocata de vita 500 g.,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • oregano,
  • foaie de dafin,
  • pasta de rosii 250 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos ragu:

Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare, cca. 10 minute. Se strecoara si se stropesc cu putin ulei de masline. Intre timp carnea tocata se prajeste usor in putin ulei de masline, se asezoneaza cu sare, piper, foaie de dafin si oregano. Pasta de rosii se dliueaza cu cca. 200 ml. apa si adauga la carne. Se lasa sa fiarba amestecul de carne si sos de rosii cca. 15 minute. Se amesteca spaghetele cu sosul de carne si se serveste fierbinte cu adaos de ketchup dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos ragu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]