Spaghete bologneze

de ralu_ca in Spaghete, 9 Iun 2014 | 9758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet spaghete
  • 500 g carne tocata porc ( vita )
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pahar vin alb
  • 1 borcan rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • patrunjel
  • parmezan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete bologneze:

Intr-un vas am pus putin ulei si am calit ceapa taiata marunt si condimentata. Dupa ce s-a inmuiat am adaugat carnea tocata si morcovul dat prin razatoare si le-am lasat sa se prajeasca. Am adaugat si vinul si rosiile din borcan. Am lasat sa fiarba cu capac pana se evapora vinul. La final adaugam spaghetele ( pe care le-am preparat cf instructiunilor ), amestecam cu sosul si adaugam patrunjelul taiat marunt si busuioc. Deasupra se presara parmezan.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete bologneze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu carne