Sote de inima cu legume

de mihaelar63 in Vita, 30 Noi 2011 | 4693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 inima vitel [1kg]
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 gogosar
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 praz mic
  • 1 pastarnac mic
  • 100 ml
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de inima cu legume:

 Inima se curata si  se tine in apa rece o ora - doua ca sa iasa sangele din ea.

Legumele se curata si se spala

Ceapa , pastarnacul, gogosarul , cuburi ; prazul , morcovul si ardeiul iute rondele se prajesc usor in ulei .

Adaugati inima taiata cuburi sarati si acoperiti cu apa si un capac .

Completati cu apa de cate ori e necesar .Cand inima e patrunsa luati capacul ca lichidul sa se evapore si sa ramana un sosulet usor peste  sote .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de inima cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (8)

Teo 1

01.12.2011, 22:09

ce inima buna are vitelul!

mihaelar63 1

01.12.2011, 22:23

Asa este Teo , si frageda , s-a fiert foarte repede

Bya Ralu 1

20.07.2013, 18:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

ieri la 10:09

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]