Sos spaniol

de cristeena20 in Pt. peste, 2 Mai 2014 | 9023 vizualizari

 

Acest sos il folosesc de obicei la pestele la gratar.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 1 legatura mica de coriandru verde / sau patrunjel verde
  • ulei de masline, sare, piper, boia de ardei rosu
  • putin otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos spaniol:

Inainte de a prepara pestele la gratar e bine sa tinem acest sos la rece in frigider cca 1 ora. Tocam fin ceapa, zdrobim usturoiul si tocam fin coriandrul (sua patrunjelul). Adaugam ulei de masline de buna calitate si punem sare, piper si putina boia de ardei rosu. Punem putin otet si servim deasupra pestelul facut la gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos spaniol" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Alexandra Burz 1

03.05.2014, 08:32

cristeena20 1

03.05.2014, 14:22

Multumesc !!

Rocsi 1

03.05.2014, 19:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mujdei