Sos picant de rosii

de Valclaudia in Sosuri, 14 Aug 2013 | 7181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 capatani de usturoi
  • 300-400 gr rosii coapte (eu am folosit cherry)
  • 2 ardei (unul gras si unul iute)
  • 1 cutiuta pasta de rosii
  • 1 lingurita de sare
  • cca 20 frunze busuioc verde

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos picant de rosii:

Curatam usturoiul si ardeiul.

Spalam frunzele de busuioc si le taiem cu cutitul.

Spalam rosiile si le adaugam peste restul legumelor in robot.

Punem si pasta de rosii,sarea peste toate ingredientele si mixam cca 1 minut.

Gata sosul!

Poate fi servit cu diverse gustari sau la friptura.

 

TIPS-URI

1

Important e sa fie pastrat la frigider sa nu se altereze.

2

Pastrat la frigider poate fi servit si dupa cateva zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos picant de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]