Sos olandez

de divainbucatarie in Clasice, 21 Mai 2011 | 7892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita suc lamaie
  • 1 lingurita otet de vin alb
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingurite iaurt
  • 100 g unt moale
  • 1 varf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos olandez:

Punem intr-un castron sucul de lamaie si otetul, adaugam apoi galbenusurile, untul si sarea. Amestecam cu un tel, apoi incorporam iaurtul. Asezam castronul pe un vas cu apa care fierbe si amestecam cu telul continuu, pana se ingroasa.Il putem servi cu peste, carne – rasol de pasare sau vita, legume fierte sau oua.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos olandez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos olandez