Sos de hrean

de mihaelar63 in Sosuri, 17 Feb 2020 | 7829 vizualizari

 

 Acest sos de hrean cu smantana se poate folosi la fripturi . Merge de minune la carnea afumata si la cea de vacuta .

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri unt
  • 1 lingura faina alba
  • 4 linguri hrean in otet
  • 8 linguri smantana
  • sare
  • chilli macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de hrean:

  1. Untul se infierbanta intr-un vas mic -respectiv o tigaita .
  2. Adaugati faina alba si amestecati .
  3. Se da focul la minim si se stinge cu smantana .
  4. Incorporati hreanul si amestecati .
  5. Presarati pe deasupra piper rosu macinat sau chilli .
  6. Folositi sosul servit caldut la friptura de vacuta , carne afumata sau mezeluri de casa.

TIPS-URI

1

Puteti folosi piper rosu sau negru macinat daca nu aveti chilli .

2

Folosirea fainii este optionala .Pentru un preparat mai light se poate renunta la ea .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de hrean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de usturoi