Sos de ciuperci cu carne

de dantes in Porc, 8 Mar 2015 | 3509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 300 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 100 ml.smantana
  • 200 ml.vin alb
  • 2 linguri de mustar
  • 50 g faina
  • 50 ml.ulei
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de ciuperci cu carne:

Ciupercile se taie in felii si se pun la calit in unt.Carnea se taie in felii subtiri se trece prin faina si se rumenesc cam 2 minute pe fiecare parte in ulei se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se stinge cu vin,se adauga mustarul,smantana si ciupercile calite si se lasa pe foc pana cand carnea este bine facuta.

Se serveste cu garnitura preferata,orez,legume,piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciuperci cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de ciuperci, cu smantana