Somon cu spanac gratinat

de Bucataras Medi in Peste, 12 Iul 2010 | 8572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .2 buc. medalioane de somon
  • .zeama de lamaie
  • .sare,piper
  • .200 g spanac proaspat sau congelat(eu am avut congelat)
  • .1 ceapa
  • .unt cat o nuca
  • .100-150  g cascaval
  • .2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu spanac gratinat:

Medalioanele de somon se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.Se aseaza intr-un vas in care am pus 3-4 linguri de  apa si se dau la cuptor (se pot pune si pe gratar-dupa cum prefera fiecare)

Separat, ceapa taiata marunt si spanacul (lasat sa se dezghete) se inabuse in putin unt .Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Cand pestele este gata facut se scoate vasul din cuptor ,se toarna deasupra spanacul,cascavalul ras si ouale batute bine.Se da la cuptor  si se lasa pana cand se gratineaza bine .Se serveste cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu spanac gratinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Bunica 1

14.07.2010, 17:51

pentru George Cand ne spune o "minciuna" pescareasca......?

Bucataras Medi 1

15.07.2010, 07:33

Buni si pentru mine nu , ca il pregatesc?......................

nadina73 1

17.07.2010, 01:40

e preferatu meu somonul5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon in crusta aromata