Somon cu fenicul

de Irina in Somon, 12 Feb 2013 | 5448 vizualizari

 

Un preparat foarte usor de realizat, foarte gustos si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 2 medalioane de somon
  • 1 fenicul
  • marar tocat
  • o mana de rosii cherry
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu fenicul:

Curatati si spalati bine somonul. Spalati si taiati feniculul in fasii foarte subtiri, puneti-l intr-un bol, acoperiti cu apa rece si tineti la frigider.

Puneti medalioanele intr-un vas pe foc si frigeti pe ambele parti. Adaugati vin si inabusiti pentru 10 minute. Intre timp, scurgeti feniculul, puneti-l peste somon si adaugati rosiile cherry taiate in doua.

Condimentati cu sare si piper si presarati mararul tocat. Mai lasati pentru cateva minute vasul pe foc, pana se patrund usor feniculul si rosiile, apoi opriti.

Formati un pat din fenicul pe o farfurie si asezati deasupra o bucata frumoasa de somon. Ornati cu marar sau frunzulite de fenicul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu fenicul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]