Somon afumat cu sos de smantana, aromat cu marar si mustar

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2012 | 5877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sosul de smantana
  • 200 ml smantana
  • un varf de cutit de zahar
  • sucul si coaja de la 1 lamaie
  •  2 linguri marar tocat
  • 1 lingura mustar cu boabe intregi
  • Pentru peste
  • 300 g somon afumat
  •  lamai taiate  pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon afumat cu sos de smantana, aromat cu marar si mustar:

Intr-un bol mic, amesteca smantana cu restul ingredientelor. Asezoneazam cu sare si piper negru proaspat macinat. Amestecam  foarte bine, apoi acopera vasul  si da la rece.

Cu putin timp inainte de servire, aranjeazam feliile de peste pe felii de paine prajita si deasupra asezam feliute de lamiae,sau felii subtiri de castravete proaspat.Se serveste cu sosul de smantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon afumat cu sos de smantana, aromat cu marar si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]