Somon afumat cu salata si portocale

de Roda in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2009 | 5237 vizualizari

Somon afumat cu salata si portocale

 

Este un aperitiv foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 portocale,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 1 lingura miere,
  • 2 linguri boabe de mustar,
  • 350g.somon afumat feliat;
  • 4 salate verzi,
  • marar verde;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon afumat cu salata si portocale:

1.Salata se spala in mai multe ape ,se centrifugheaza , se rupe bucati  si se pune deoparte.

2.Se curata portocalele ,se indeparteaza samburii si se desface in felii o portocala,iar din cealalta se stoarce sucul.

3.Se prepara sosul:sucul de portocala se amesteca cu uleiul,mierea si boabele de mustar bine zdrobite.

4.Pe o farfurie se aseaza salata ,peste care se aranjeaza feliile de portocala  si somonul feliat.Peste ele se toarna sosul si se orneaza cu marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon afumat cu salata si portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]