Spalam fileurile de peste si le lasam la scurs.
Intre timp ne ocupam de sos. Intr-un vas amestecam uleiul de masline ,cateii de usturoi feliati subtire,sarea,piperul,coaja si zeama de lamaie,vinul,mararul si caperele.Amestecam bine pentru o buna omogenizare.
In acest sos marinam bucatile de peste.Acoperim vasul cu o folie si dam la frigider pentru circa 2 ore. Scoatem bucatile de peste din marinata si le tamponam bine cu o hartie de prosop. Incingem bine o tigaie de teflon si frigem bucatile de peste. Asezam bucatile de peste in tigaie mai intai pe partea cu pielea si cand sunt bine facute le intoarcem si pe cealalta parte.
Dupa ce am fript pestele in aceiasi tigaie frigem si niste legume pe care le servim drept garnitura(ardei gras,ceapa,rosie etc).
Servim pestele cald alaturi de garnitura si il stropim cu sosul in care a fost marinat,avand grija ca inainte de servire sa-l incalzim putin.