Cu un gust minunat, aceste bucati de soia pe care le-am servit alaturi de cartofi natur, au fost foarte apreciate de familia mea. Ma-m inspirat de pe acasa.ro,in reteta initiala, soia se prajeste pe gratar, insa vremea de afara m-a facut sa schimb modul de prajire.
Punem bucatile de soia la fiert, pentru 30’, conform instructiunilor de pe plic.
Tocam marunt ardeiul si usturoiul. Dam pe razatoarea mica, ghimbirul. Le punem pe toate intr-un bol, adaugam uleiul de masline si sosul de soia si omogenizam foarte bine marinata.
Feliile de soia fierte, le scoatem pe un platou, le lasam sa se raceasca, apoi le ungem cu marinata pe ambele parti. Le acoperim cu o folie si le lasam la macerat pentru 30’.
Punem putin ulei intr-o cratita si cand este bine incins, adaugam feliile de soia pe care le prajim pe ambele parti.
Se servesc alaturi de diferite garnituri ; cartofi , orez , legume.
Pofta buna!