Snitzele de pulpe de curcan dezosate si marinate

de epurasha2bb in Curcan, 26 Noi 2010 | 12882 vizualizari

 

ceva delicios, si ma bucur ca mi-a venit ideea! incercati cu mare incredere , sigur o sa-mi multumiti!

 

INGREDIENTE

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitzele de pulpe de curcan dezosate si marinate:

Am spalat si dezosat carnea de curcan de pe pulpa, am batut-o cu ciocanul de snitzele si am pregatit marinata intr-un castron nemetalic.

Am pus carnea acolo, se poate pune si intr-o punga inchisa ermetic.Am dat la rece 40 minute.Poate sta si mai mult , e si mai bine.

In acest timp mi-am pregatit garnitura de cartofi cu sos ragu la cuptor .

Apoi am scos carnea ,am dat-o cu sare si piper, am tavalit-o prin faina si am dat-o prin ou si iar prin faina.Am prajit in ulei incins.

Am servit snitzelele alaturi de garnitura de cartofi cu sos ragu la cuptor iar pt.mofturila sotzul meu doar cu bulgari de piure.:)Snitzelele s-au topit imediat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitzele de pulpe de curcan dezosate si marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

11.12.2010, 09:54

Vai cat de apetisant arata!!!! spune-mi te rog....ce e minunatia mica si rotunda de pe farfurie?...

Bya Ralu 1

03.01.2013, 23:21

delicioase

epurasha2bb 1

13.01.2013, 14:49

Ruxy este o biluta din piure de cartofi simplu si pudrat cu putina boia de ardei dulce!
Bya ralu mersi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu legume in vas roman