Snitele din piept de gasca

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 23 Ian 2020 | 4038 vizualizari

 

Bunatati de Craciun

 

INGREDIENTE

  • 2 piepturi gasca
  • 4 oua
  • 150 g faina
  • piper
  • condimente
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • 2-3 catei usturoi
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de gasca:

Spalam piepturile de gasca si le despicam carnea de pe oase.Le taiem in bucati mai mici ca sa le putem praji mai usor, dupa care le batem pe fiecare cu ciocanul de carne.

Separat intr-un bol zbatem bine ouale cu usturoiul maruntit si cu un un praf de sare .

Intr-un alt bol amestecam faina cu condimentele,boiaua,piperul si sarea dupa gust.

Luam fiecare bucata de carne si o dam prima data prin faina (avand grija sa acoperim toata zona ) dupa care o dam prin ou.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam pe rand bucatile de snitele.Le prajim foarte pe ambele parti la foc mic.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de gasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de mac si susan