Snitele de pui in crusta de parmezan si patrunjel

de Bya Ralu in Pui, 11 Mai 2016 | 6641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • 2 linguri de parmezan ras
  • 1 lingura de patrunjel proaspat
  • 1-2 linguri de pesmet
  • ulei pentru prajit
  • vegeta/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui in crusta de parmezan si patrunjel:

Pieptul de pui se feliaza, se bat feliile de snitele pe ambele parti si se condimenteaza.

Amestecam cele 2 oua intr-o farfurie adaunca, punem faina cat cuprinde pentru a forma o compozitie potrivita pentru snitele, iar in alta farfurie adanca punem pesmetul, parmezanul ras si patrunjelul tocat marunt.

Se trec feliile de pui prin compozitia de ou si faina, dupa care trecem prin amestecul de pesmet.

Se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta de parmezan si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paprikas de pui