Snitele de curcan umplute

de La Ancuta in Curcan, 13 Iun 2011 | 7388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii piept de curcan
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • 3 linguri lapte
  • pesmet
  • cimbru
  • sare, piper
  • ~150 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de curcan umplute:

Batem feliile de carne cu ciocanul de snitele apoi condimentam cu sare si piper. Taiem bucatetele de cascaval (2-3 pentru fiecare felie de carne).

Asezam cascavalul pe fiecare bucata de carne iar apoi impaturim. Eu nu am prins cu scobitori, dar daca credeti ca este necesar puteti sa le prindeti.

Intr-un castron batem bine ouale cu sare si adaugam apoi faina si laptele. Amestecam pana se omogenzeaza si devine un aluat putin mai gros decat cel de clatite. Adaugam piper si cimbru uscat.

In alt castron amestecam pesmetul cu 2-3 linguri de cascaval ras.

Dam snitelele prin amestecul de ou iar apoi prin pesmet. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Pe fiecare snitel punem o bucatica de unt.

Dam la cuptor, la foc potrivit 15 minute iar apoi le intoarcem cu grija si mai lasam inca 15 minute la cuptor.
Servim calde alaturi de garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de curcan umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copane de curcan la cuptor