Snitele crocante de curcan la Multicooker

de Miha in Curcan, 21 Noi 2013 | 7486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ~300 g piept de curcan
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • sare si piper
  • busuioc uscat
  • fulgi de porumb pentru crusta
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele crocante de curcan la Multicooker:

Pieptul de curcan se feliaza subtire si se bate putin cu cioccanul de snitele, daca este necesar. In cazul in care optati sa bateti carnea acoperiti-o mai intai cu o folie alimentara.

Separat se bat bine cele 2 oua cu sare, piper si busoioc uscat, dupa gust. Se adauga faina si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena, ca o smantana mai subtire. In cazul in care compozitia iese prea groasa se subtiaza cu putin lapte.

Fulgii de porumb se maruntesc. Se pun intr-o punga mai groasa si se bat putin cu sucitorul sau se dau cateva pulsuri la robotul de bucatarie.

Fiecare bucata de carne se trece prin amestecul de ou cu faina, apoi prin fulgii de porumb.

Adaugam ulei in oala interioara a aparatului. Apasati butonul MENU si selectati programul FRY. Prajum bucatile de carne, cate 3-4 minute pe fiecare parte.

Snitelele se servesc calde alaturi de cartofi cu rozmarin si parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante de curcan la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de rosii cu ardei copt si carne de curcan