Snitel la cuptor

de Rocsi in Pui, 15 Mar 2010 | 5300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • apa minerala sau plata
  • 2-3 linguri faina
  • pesmet
  • vegeta
  • piper
  • 1 lingurita boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel la cuptor:

Pieptul de pui se spala bine,se portioneaza,se bate  cu ciocanul de snitzele,se condimenteaza cu sare,piper si boia dulce si se lasa asa circa15-20min.

ouale se bat bine,se adauga apa minerala,faina,vegeta si piper si se amesteca toate bine.

bucatelele de carne se dau prin compozitia cu oua si apoi prin pesmet si se pun intr-o tava tapetata cu hartie si se dau la cuptorul incins.

se lasa cam 40 min sau mai putin daca nu le doriti prea crocante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

ionix 1

19.03.2010, 16:12

bun bun... mie-mi place mai mult decat cel prajit

nadina73 1

29.03.2010, 15:42

ce bine arata ,super bun

Rocsi 1

29.03.2010, 17:12

mersi nadina73

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu fulgi de porumb