Snitel din cotlet cu pesmet si mustar

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 22 Iul 2015 | 6134 vizualizari

 

De seara,ca leii,implicit balanta mananca ceva ca carnea.....

 

INGREDIENTE

  • cca 600 g cotlet de porc fara os
  • 4 oua
  • 1 lingura de mustar
  • faina
  • pesmet
  • piper
  • sare
  • patrunjel
  • ulei pentru prajit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din cotlet cu pesmet si mustar:

Mai intai portionam cotletul, il batem bine. Apoi il dam prin faina. Separat spargem ouale,adaugam sare, piper, dupa gust, mustarul si patrunjelul tocat marunt. Omogenizam bine apoi trecem prin ou bucatile de cotlet,scuturate de surplusul de faina.

Apoi tavalim prin pesmet. Eu pregatesc toate snitelele si apoi le pun la prajit. Punem o tigaie pe foc, lasam sa se incinga,adaugam uleiul si apoi punem snitelele la prajit, lasam sa se rumeneasca pe ambele parti, apoi le scoatem pe un servetel sa absoarba excesul de ulei. Se servesc cu diverse garnituri......gata , le-am mancat......sa nu cereti.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din cotlet cu pesmet si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pané trase in cascaval