Snitel de pui - Becsi Szelet

de Mitinita in Pui, 14 Dec 2010 | 30990 vizualizari

 

Reteta mea contine secretul snitelor de pui.Provine de la o tanti din Ungaria emigrata in SUA, care a dus cu ea in mormant secretul,dar nepoatele ei (dragele de ele) i-au descoperit ingredientul minune:sucul de lamaie!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui
  • 1-2 oua
  • 1 cana pesmet
  • 1/2 cana faina
  • sare,piper
  • suc de lamaie,proaspat stors
  • amestecuri de ierburi sau condimente,sau usturoi pudra (optional,ptr a condimenta pesmetul)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui - Becsi Szelet:

Se feliaza si se bate pieptul de pui,dar numai pe o parte.
Adauga sau tavaleste bucatile in suc de lamaie.
Sareaza si pipereaza bucatile de pui si da-le prin faina,apoi prin ou si la urma prin pesmet.
Se prajeste si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui - Becsi Szelet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]