Snitel de ciuperci cu miez de cascaval

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2016 | 2919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de ciuperci cu miez de cascaval:

Se curata ciupercile si le dam cu putina sare. Spargem ouale, adaugam sare, piper, faina cat sa iasa un aluat ca de clatite putin mai gros pentru ca palauritele de ciuperci vor lasa apa. Se ia cate o palariuta si o dam prin aluat si punem la prajit in ulei mai mult. Se intoarce si se prajeste fiecare palariuta pe fiecare parte, dar cu grija ca isi vor lasa apa. Focul nu trebuie sa fie iute. Dupa ce se scot pe servetel absorbant, se va presara cascaval ras in fiecare palariuta, dar atunci cat sunt fierbinti.

Se servesc ca atare sau ca si garnitura la diverse. Sunt excelente ca aperitiv.

TIPS-URI

1

se pot face si de post cu aluat cu bere

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de ciuperci cu miez de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu cascaval si carnati afumati de porc la cuptor