Sirop de caise

de delia64 in Sirop / Compot, 10 Mai 2014 | 5119 vizualizari

 

Este un sirop natural , aromat si bun cu apa minerala .
Fac in fiecare an spre bucuria celor dragi .

 

INGREDIENTE

  • Siropul de la 20 kg. . caise
  • 2 lamai
  • 2 conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de caise:

Caisele lasate de pe o zi pe alta cu zahar lasa un sirop bun si aromat .

Punem la fiert intr-o oala siropul , stoarcem zeama de la 2 lamai si lasam la fiert  la foc incet .

Spumam siropul si amestecam din cand in cand .

Cand nu mai are spuma si fierbe butonat adaugam conservantul dizolvat  .

Mai  lasam sa dea cateva clocote si il punem in sticle spalate si sterilizate .

Il asezam la dunst uscat  pana a doua zi cand siropul este rece , se aseaza in camara .

Vom avea iarna un sirop bun si aromat .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi la insiroparea prajiturilor si torturilor .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

delia64 1

10.05.2014, 19:36

Rocsi , aromat si sanatos , decat sucuri din comert .

mirela0911 1

11.05.2014, 10:05

delia64 1

11.05.2014, 12:36

mirela0911

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Suc de mere dupa reteta veche