Sirop de caise

de delia64 in Sirop / Compot, 10 Mai 2014 | 4122 vizualizari

 

Este un sirop natural , aromat si bun cu apa minerala .
Fac in fiecare an spre bucuria celor dragi .

 

INGREDIENTE

  • Siropul de la 20 kg. . caise
  • 2 lamai
  • 2 conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de caise:

Caisele lasate de pe o zi pe alta cu zahar lasa un sirop bun si aromat .

Punem la fiert intr-o oala siropul , stoarcem zeama de la 2 lamai si lasam la fiert  la foc incet .

Spumam siropul si amestecam din cand in cand .

Cand nu mai are spuma si fierbe butonat adaugam conservantul dizolvat  .

Mai  lasam sa dea cateva clocote si il punem in sticle spalate si sterilizate .

Il asezam la dunst uscat  pana a doua zi cand siropul este rece , se aseaza in camara .

Vom avea iarna un sirop bun si aromat .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi la insiroparea prajiturilor si torturilor .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

delia64 1

10.05.2014, 19:36

Rocsi , aromat si sanatos , decat sucuri din comert .

mirela0911 1

11.05.2014, 10:05

delia64 1

11.05.2014, 12:36

mirela0911

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sirop de capsuni