Shepherds Pie

de Roxana in Vita, 29 Apr 2010 | 14369 vizualizari

 

nu-mi amintesc acum cum ii zice in romaneste,:(

 

INGREDIENTE

  • 250 gr carne tocata(porc sau vita)
  • 1.5 kg cartofi
  • o ceapa medie
  • 2 morcovi
  • 150 gr ciuperci champignon
  • 100 gr piure concentrat de rosii/bulion
  • o lingura de margarina, lapte pt piure
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shepherds Pie:

Se pun cartofii la fiert, din care se va face un piure cu margarina si putin lapte rece. Nu se face foarte moale.

In alta oala se caleste ceapa taiata cu morcovul, se adauga carnea tocata si se caleste 8 minute, se adauga sosul de rosii si ciupercile si se mai fierbe putin pana sunt prajite ciupercile.

Intr-un vas pentru cuptor se pune carnea si peste cartofii piure. Se fac forme cu furculita deasupra ca sa se faca crocant piureul odata pus in cuptor.

Se da la cuptor cam 15 min psau pana vedem ca iasa sosul de sorii pe margini.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shepherds Pie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne tocata in cuib de mamaliga