Sendvis rulou cu ementaler

de Oana in Sandvisuri, 1 Mar 2014 | 4076 vizualizari

 

Pe placul copiilor

 

INGREDIENTE

  • felii de paine toast
  • felii de branza topita ementaler
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis rulou cu ementaler:

Feliile de paine se taie de coaja, apoi cu ajutorul unui facalet se intand usor, pana devin subtiri si elastice. Se aseaza cate o felie de branza pe fiecare felie de paine si se ruleaza usor. Se aseaza rulourile intr-o tigaie incinsa, fara ulei si se preseaza usor cu un capac timp de 1 minut pe fiecare parte. Se pot praji si la toaster.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis rulou cu ementaler" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]