Scoici St.Jacques (scallops) cu ciuperci in sos redus de peste

de Cristi Roman in Fructe de mare, 16 Feb 2012 | 11028 vizualizari

COMENTARII (35)

Sidy 1

17.02.2012, 08:54

Tare bine mai arata Dar eu am sa gust doar ciupercutele...stiu fetele de ce.
Nu te supara pe mine

deyutzky 1

17.02.2012, 10:40

o minunatie e aici

Cristi Roman 1

17.02.2012, 14:03

Va multumesc fetelor .

lia maria 1

17.02.2012, 15:12

Waw ! cred ca e tareeeee bun

Aurelia 07_07 1

17.02.2012, 19:21

ce bunatateeeeeee

Mitinita 1

17.02.2012, 20:15

mie combinatia de rucolo si turmeric mi se pare foarte interesanta si chiar nu pot sa mi-o inchipui. Scallops, nu le zic scoici ca in capul meu is altceva sunt foarte bine daca sunt gatite asa cum ai zis,cauciocoase nu mai au nici un farmec.

mena29 1

17.02.2012, 21:31

Tare mult imi place cum arata

Cristi Roman 1

18.02.2012, 05:46

Va multumesc mult de tot .

irena 1

02.03.2012, 17:56

sebirizescu 1

06.01.2013, 21:37

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]