Scoici cu vin alb si usturoi

de epurasha2bb in Fructe de mare, 24 Mai 2013 | 39500 vizualizari

 

am facut odata pentru musafiri si mi-au placut apoi am mai facut si pentru copii dar fara vin si am fost surprinsa mai ales de piticul mic ca a papat cu gura plina.

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne scoici (midii) -eu am gasit congelate la Auchan;
  • 1 cub de unt cat o nuca ;
  • 1 praf de sare si piper
  • 50 g vin alb
  • patrunjel verde
  • usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu vin alb si usturoi:

Carnea de scoica decongelata se pune intr-o tigaie in care sfaraie  si cubul de unt, se amesteca, se da un praf de sare si piper. Se lasa putin la foc mic acum sa se inabuse, apoi se adauga si vinul alb si mai lasam sa scada amestecand din cand in cand. Spre sfrasit cand a scazut vinul de tot se adauga si usturoiul tocat marunt /praf de usturoi daca nu aveti usturoi la indemana, precum si patrunjelul tocat marunt.

Se serveste caldut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu vin alb si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]