Scoici cu paste umplute

de mihaelar63 in Fructe de mare, 27 Feb 2014 | 6712 vizualizari

 

Din timp in tim prepar scoici sau fructe de mare . Ne plac foarte mult sunt delicioase si rapid de preparat .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr scoici decorticate congelate
  • 250 gr tortellini cu ricotta
  • 250 sachetini cu spanac
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 tija telina
  • 1 fir mic de praz
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri unt
  • Zeama si coja de lamaie
  • 1 lingurita praf curcuma
  • 2 linguri sos Teryaki
  • 1 /2 lingurita olio e aglio
  • 1/2 lingurita fulgi usturoi
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu paste umplute:

Pastele se fierb 3 min . conform instructiunilor de pe ambalaj.

Legumele se curata se spala si se taie fasii inguste .

Caliti amestecul de legume in uleiul amestecat cu unt topit.

Adaugati putina coaja de lamaie , fulgii de usturoi si scoicile.Sarati.

Lasati sa se patrunda 2 minute, amestecand cu grija .

Adaugati curcuma , sosul Teryaki si condimentul ,, olio e aglio''.

La sfarsit acriti cu zeama de lamaie si serviti cu pastele umplute .

TIPS-URI

1

Daca va place puteti inlocui zeama de lamaie cu 50 ml vin alb pe care-l veti pune in preparat in acelasi timp cu scoicile .

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu paste umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Linguini cu negru de sepia, creveti si scoici