Schweinefilet-File de porc

de Cris2711 in Porc, 27 Dec 2010 | 5520 vizualizari

COMENTARII (68)

Rocsi 1

27.12.2010, 21:01

a ce bine ca ma intelegi...desi asa cu firea asta ,mai sagetatoare,vad ca ma place lumea si ma intelege

Cris2711 1

27.12.2010, 21:07

Da Rocsi ca sagetatoare te inteleg,sunt care ma inteleg si ma plac si poate sunt si care nu,dar asa e pe lumea aceasta ,e omenesc.pup tare

Cris2711 1

27.12.2010, 21:07

Ligia ,mersi a mai ramas un pic si pentru tine

Rocsi 1

27.12.2010, 21:10

asa e cris..nu poate un om sa placa la toata lumea..facem si bine,mai si gresim

Cris2711 1

27.12.2010, 21:16

ce brad frumos ai,o particica mica din bradul meu vezi la una din retetele mele postate astazi

Rocsi 1

27.12.2010, 21:29

am vazut...e tare mumos si e natural cred..al meu e artificial

Cris2711 1

27.12.2010, 21:34

e natural si tot asa de frumos ca si al tau,si e mic dar OHO

MIUTA 1

27.12.2010, 21:59

Super reteta,felicitari 5 furcu de la mine bradul este frumos,frumos

Cris2711 1

27.12.2010, 22:01

Miuta,multumesc mult pentru complimente,m-am straduit sa-l impodobesc frumos.in fiecare an aleg alte culori

Mitinita 1

27.12.2010, 22:07

Interesanta ideea! Imi place ingerasul de pe pom.Eu folosesc mereu aceleasi ornamente,majoritatea primite si asa imi amintesc de persoanele de la care le-am primit la fiecare Craciun.

Cris2711 1

27.12.2010, 22:12

Mitinita,ma despart si eu cu greu de cadourile de la cei dragi,au o valoare sentimentala mare.Ingerasul l-am cumparat acum doi ani la Kaufland,dar aici in Germania.Cred ca mai au si acum.probeaza la Kaufland in Romania.Am cel putin 40 de ingeri mari si mici(este un Hobby pentru mine sa colectionez)

Rocsi 1

27.12.2010, 22:18

la mine asta insemana Craciunul:bradul impodobit si sclipirea instalatiei si colindele..asta imi palce cel mai mult ...al meu e artificial ,l-am cumparat acum 3 ani..pana atunci luam natural..dar de cand m-am mutat mi-am luat asta artificial,k pentru unul natural nu aveam spatiu..si plus ca in ultimul an bradul natural ce l-am avut a fost varza..si i-am zis la mama ca nu mai vreau brad natural in veci

Cris2711 1

27.12.2010, 22:22

esti totala,si mai protejezi si mediul inconjurator pup tare Noapte buna

ela 1

27.12.2010, 23:00

imi place

Cris2711 1

27.12.2010, 23:02

si mie mersi pentru compliment

LUK 1

27.12.2010, 23:16

buna mancarica...nu mai mananc la ora asta dar asa gust putin

Cris2711 1

27.12.2010, 23:18

o portie mica pentru Luk si dupa bem o bere

Mihaela11_jo 1

28.12.2010, 07:36

Foarte fin si aromat
Asculta aici:
"Colind pentru cei departe tara"
http://www.youtube.com/watch?v=X9jrteo1a_I
O zi buna!

Cris2711 1

28.12.2010, 09:36

o sa ascult colinda cu drag.Mersi de Tipp

lia maria 1

28.12.2010, 10:22

Waw ! cris ce meniu bogat imi place ce ai facut tu aici e tare bun si merge si o bere dupa asa o portie

Cris2711 1

28.12.2010, 10:24

Lia,mersi intr-adevar este mult de lucru,am facut cu ajutorul sotului meu.Poti incerca,e tare bun si o o bem impreuna

Rocsi 1

28.12.2010, 10:57

cris ..ma bucur ca te-am facut sa zambesti

Cris2711 1

28.12.2010, 11:25

Rocsi,clar,intotdeauna si daca am avut lacrimi in ochi ,am avut ca am ras cu lacrimi

RuxyRux 1

28.12.2010, 11:27

Grozava reteta Criss!!!

aziz 1

28.12.2010, 11:27

superba reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana cu pulpa de porc si ciuperci