Schweinefilet-File de porc

de Cris2711 in Porc, 27 Dec 2010 | 5859 vizualizari

 

Schweinefile pregatim si cu fasole verde impaturata in sunca afumata (taiata cat mai subtire la macelarie).Fasolea este de la borcan sau doza ,gata preparata(fiarta) si se incalzeste inainte de servirea mesei impreuna cu carnea la cuptor.pofta buna tuturor.In poza se vede file porc cu fasolea impaturata in sunca,spätzle si sosul de ciuperci pe care l-am prezentat mai jos.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kilogram file de porc
  • sare
  • piper
  • Boia
  • 150 grame unt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Schweinefilet-File de porc:

File de porc se taie in felii de cam 3 centimetrii grosime,se dau cu sare,piper si boia pe ambele parti se bat usor cu mana.Se incinde bine untul intr-o tigaie si cand  este incins se adauga bucatile de file,sa nu se atinga una de alta si se lasa pe fiecare parte cate2,5 minute(nu mai mult).Carnea trebuie sa fie rosa,moale si suculenta.Cand sunt gata se iau din tigaie si se pun intr-o tava la cuptor la 120 grade pentru 15 minute inainte de servirea mesei:

Daca ti-a placut reteta noastra "Schweinefilet-File de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu carne