Scarita afumata cu orez si legume

de Bya Ralu in Porc, 9 Mar 2016 | 7859 vizualizari

 

Eram in pana de idei, dar a iesit ceva foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de scarita afumata
  • 1 cana de orez
  • 1 ceapa alba
  • 1-2 morcovi
  • 1 bucata mica de pastarnac
  • apa
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/ghimbir
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scarita afumata cu orez si legume:

Scarita afumata se pune la fiert intr-o craticioara cu apa pentru circa 40 minute sau pana cand este fiarta bine.

Ceapa se toaca marunt,morcovii se taie rondele,iar pastarnacul cubulete si se pun la calit in ulei de masline impreuna cu orezul clatit cu apa.

Se ia cate un polonic din zeama in care a fiert scarita si se pune peste orez pana cand il acoperim.

Punem condimentele, amestecam des si mai adaugam din zeama cand este nevoie pana cand este bine fiert orezul si legumele.

La sfarsit se pune patrunjelul tocat marunt si scarita afumata.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scarita afumata cu orez si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

anca_rm 1

10.03.2016, 10:40

buna mancarica

Bya Ralu 1

10.03.2016, 11:02

multumesc

mihaelar63 1

15.03.2016, 08:00

In asemenea momente reusesti o mancare , traznet .
Eu daca fac mancare in graba si fara sa-i acord multa atentie , de multe ori este grozav de gustoasa . Eu ii zic mancare facuta in batjocura, dar rivalizeaza cu una ce am bibilito )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la ceaun