Satay de pui

de Oana in Pui, 27 Mai 2014 | 5251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept mare de pui
  • o cutie (250 ml) lapte de cocos
  • coaja de la o lamaie sau lime
  • o lingurita praf de turmeric
  • o lingurita sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Satay de pui:

Pieptul de pui se spala si se usuca cu prosoape de hartie. Se taie apoi in fasii sau cuburi.

Se face un amestec din laptele de cocos, cu coaja de lamaie/lime, sos de soia si turmeric si se marineaza puiul 12 ore. Se acopera vasul cu folie alimentara si se pune la frigider peste noapte.

Se scot apoi bucatile de pui si se sterg cu prosoape de hartie, se pun cate doua bucati pe cate un bat de frigaruie si se frig pe tigaia grill.

Sunt tare gustoase, fragede si cu o aroma deosebita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Satay de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din piept de pui si ciuperci