Sarmalute de primavara: in frunze de stevie, cu carne de curcan

de Oana in Curcan, 13 Apr 2010 | 9911 vizualizari

COMENTARII (21)

gospodinadecriza 1

13.04.2010, 17:48

Hai, mai, Oanaaa!
Ce frumos le-ai asezat in vas! Zici ca ai masurat cu rigla!

ela 1

13.04.2010, 17:52

aia mici si verzi sunt bebelusi de ozn?tare bine arata,numai buni de mancat

Dana Cristea - pusikmea 1

13.04.2010, 17:52

nu am mancat niciodata, arata f f bn

madi_marin 1

13.04.2010, 17:53

foarte frumoase sarmalutele.....si cred ca sunt si foarte bune, desi nu am gustat niciodata facute in frunze de stevie..... ai 5 furculite de la mine si mai vin eu cu una cu care sa dau iama in oala ta........pe care o si spal apoi....ce sa fac

Oana 1

13.04.2010, 18:05

Ce ma bucur ca va plac! mama ne facea destul de des, primavara, sunt asa de buneeeee mai ales fierte in bors! stevia se topeste in gura! eu le prefer pe-astea decat in foi de vita. Sa le incercati!

silvi0ara 1

13.04.2010, 18:07

Ce bunatate,azi am luat si eu stevie,maine fac si eu sarmalute.

Dana Cristea - pusikmea 1

13.04.2010, 18:08

mai, am si eu o intrebare, la stevie i se mai spune si dragavei?sau incurc eu borcanelevr si eu sa le fac, m-ai convins oana, nici mie nu-mi plac f tare alea in foi de vita

epurasha2bb 1

13.04.2010, 18:21

eu am mancat si sunt delicioase!mi-ai facut o pofta Oana! si tocmai am gatit azi dragaveiul ca faceam si eu !

Oana 1

13.04.2010, 18:22

Eu nu stiu decat denumirea de stevie

Rocsi 1

13.04.2010, 18:28

arata bine...nu am mancat niciodata cu stevie..eu sunt fan varza

Oana 1

13.04.2010, 18:30

Rocsi, pai si eu Dar astea sunt de primavara, sunt light

Dana Cristea - pusikmea 1

13.04.2010, 18:31

eee, deci ii zice si dragavei, sunt din zona olteniei si eu si asa se zice pe acolo, mariana stie

Miha 1

13.04.2010, 18:33

Nici eu n-am facut in stevie, dar arata bineeee...

ramo_cata 1

14.04.2010, 00:05

nici eu n-am facut in stevie..dar arata suuupeeerr bine

nadina73 1

14.04.2010, 00:46

super oana arat grozav 5 furculite felicitari

mihaelar63 1

14.04.2010, 07:50

mi s-a oprit respiratia mai ales cand am vazut si cum sedeau frumos , perfect aranjate in vas

gaby_duceag 1

14.04.2010, 08:16

si noi facem des,preferatele cezaruluiin frunze de stevie.fac uneori in acelasi vas,amestecate cu cele cu varza,dar le las pe astea deasupra,ca fierb mai repede.minunate!bravo onut,trebuie sa le execut zilele astea ca prea mi-ai facut pofta

ANCA 1

14.04.2010, 09:46

oh, ce pofta mi-ai facut, sunt gustoase tare!!

Oana 1

14.04.2010, 20:51

Multumesc, multumesc, ma bucur ca va plac!!

Sylvia 1

16.04.2010, 10:08

Oana acum vazand pozele tale mi-am dat seama ca am vazut stevie la un mag bio de aici si o sa iau sa fac si eu salvez reteta ta si o testez excelent arata , felicitari .

Oana 1

16.04.2010, 10:52

Multam, Silvya Pe-aici stii ca gasesti in toate gradinile, pe langa toate gardurile A mea e de la piata , deci tot bio

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu cartofi - la cuptor