Sarmale ın foi de vita

de kukibella in Mancaruri de post, 31 Ian 2012 | 8151 vizualizari

 

este o reteta turceasca originara din zona marii Egee,zona unde locuiesc.

 

INGREDIENTE

  • foi de vita de vie
  • 2 pahare orez
  • 2 cepe mijlocii
  • 1/2 pahar ulei de masline
  • 1/2 pahar coacaze uscate
  • 1 lingurita menta uscata,boia dulce de ardei,piper negru,sare
  • 5-6 fire de patrunjel
  • 1 lamaie optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale ın foi de vita:

Se caleşte ceapa taiata marunt ın jumatate din cantitatea de ulei.

Se adauga treptat condimentele,orezul,coacazele şi patrunjelul taiat marunt.

Se fac sarmalele cat mai mici şi mai subtiri,se aseaza ıntr-o oala,adaugand restul de ulei,lamaia taiata felii şi apa cat sa le cuprinda.

Dupa ce au dat ın clocot se mai fierb aproximativ 45-50 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale ın foi de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post cu quinoa