Sarmale cu pasat in vas roman

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 21 Noi 2010 | 8964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi varza murata
  • 800 g carne tocata porc
  • 500 g costita afumata
  • 300 g kaizer afumat
  • 300 g pasat(porumb macinat mare)
  • 4 cepe mari
  • un morcov
  • slanina afumata 
  • ulei
  • pasta de ardei
  • sare,piper,cimbru si condiment pentru sarmale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu pasat in vas roman:

Se prajeste slaninuta in ulei se adauga ceapa tocata,morcovul dat pe razatoare si pasta de ardei.Se lasa la foc potrivit sa fiarba 10 min.se adauga costita taiata cubulete mici si pasatul care a fost spalat in multe ape.Se condimenteaza cu sare,piper,cimbru si condiment pentru sarmale se adauga o cana de apa si se fierbe pana scade apa.Aceasta compozitie se toarna intr-un vas peste carnea tocata se amesteca si se incepe impachetarea sarmalelor.In mijlocul sarmalelor se pune o felie de kaizer se impacheteaza si se aseaza in vasul pregatit cu cimbru acoperit cu foi de varza.La final se toarna peste sarmale o cana de ulei si se completeaza cu apa apoi se introduc in cuptor la foc mare pana incep sa fiarba apoi foc mic.Se fierb cca 2 ore. Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pasat in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Gurmanzii 1

21.11.2010, 21:12

nadina73 1

22.11.2010, 10:51

sant cele mai bune sarmaleimi plac la nebuniefelicitari din tot sufletu si bineteles

MIUTA 1

24.11.2010, 10:22

Multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in vas roman