Sarmale cu carne mixta si ciuperci la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in , 17 Aug 2018 | 2712 vizualizari

 

Cu condimentele Delikat

 

INGREDIENTE

  • 2 tavi carne de porc si vita
  • 1-2 cepe albe
  • 2 morcovi
  • 1 pahar de orez
  • 1 conserva de ciuperci
  • condimente pentru sarmale Delikat
  • cimbru delikat
  • ulei de masline
  • 2 verze murate
  • cateva foi de vita
  • kaizer
  • apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu carne mixta si ciuperci la slow cooker Crock-Pot:

Varza se clateste, se taie cu grija cotorul, se desfac frunzele si se lasa in apa.

Intr-un castron pune carnea tocata impreuna cu condimentele.

Ceapa se toaca marunt, morcovul se da pe razatoarea mare, se pun intr-o tigaie cu ulei de masline la calit.

Se adauga si orezul clatit si scurs bine si ciuperciile scurse si tocate cat mai marunt.

Dupa ce s-au calit cateva minute, se lasa sa se raceasca, dupa care se pun peste carnea tocata si se amesteca bine.

Se impacheteaza sarmalele cu foiile de varza cat si cu cele de vita, se pun in vasul de la slow cooker-ului Crock-Pot, se pune apa, iar deasupra cuburi de kaizer prajit in tigaie.

Se seteaza la functia High pentru 4 ore.

Se servesc calde cu smantana! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu carne mixta si ciuperci la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

22.08.2018, 11:34

Ancutsa 1

27.08.2018, 15:37

Arata tare bine! Si mie imi place sa le mananc cu smantana!

Bya Ralu 1

29.08.2018, 13:33

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocăniță de ciuperci - Rețeta gustoasă de post