Sarlota de capsuni

de ionela84 in Torturi, 2 Feb 2014 | 3637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g capsuni din congelator
  • 2 plicuri gelatina
  • 400 g iaurt grecesc
  • 200 g biscuiti
  • 250-300 g zahar
  • 200 g frisca
  • cateva cirese fara samburi din compot
  • 100 g unt
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarlota de capsuni:

Lasam capsunilr la decongelat

Sfaramam biscuitii si ii amestecam cu untul topit,tapetam cu aceasta compozitie fundul tavii cu inel detasabil

Punem gelatina la hidratat in 200 ml apa rece pt aprox 20 min

Pasam bine capsunile, punem zaharul ,iaurtul si amestecam ,punem frsca si omogenizam

Topim gelatina pe baie de abur si o inglobam in compozitia de capsuni

Punem amestecul in tava si din loc in loc punem ciresele

Dam la rece pt aprox 6 h

TIPS-URI

1

Diametrul tavii:26 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]