Sarlota

de ianculubita in Prajituri, 7 Sep 2011 | 5341 vizualizari

 

Pentru ca mi-am adus forma de sarlota,am facut reteta frantuzeasca cu ingrediente romanesti si iata ce a iesit;un deliciu,serios va spun

 

INGREDIENTE

  • 300g piscoturi de sampanie
  • 2 iaurturi mici cu fructe de padure
  • 300g zmeura
  • 1cana sirop de fructe
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarlota:

Am tapetat peretii si fundul formei cu piscoturi inmuiate in sirop,apoi am pus intercalat piscoturi si iaurt amestecat cu fructe;am pus capacul(forma are si capac),am pus-o in frigider pana a doua zi,cand am rasturnat-o pe platou,am ornat cu fructe si am pus deasupra toping de fructe de padure;servita rece este foarte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat