Saratele fragede

de bucatariamea in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2010 | 40237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina
  • 200 gr. untura
  • 250 gr. margarina
  • 3 galbenusuri
  • 1 ou intreg
  • 3 lingurite de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingura de smintina
  • 100 ml. lapte
  • drojdie cit o nuca mai mare
  • susan,mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele fragede:

Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul.Faina se amesteca bine cu untura si margarina,pina se obtine un aluat sfarimicios.Se adauga galbenusurile frecate cu sare,drojdia inmuiata in lapte,smintina si se framinta un aluat care se intinde pe planseta de lucru,se unge cu oul batut,se presara susan sau mac si se rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mici.Se taie aluatul bastonase,se pun in tava pe hirtie de copt si se coc la foc tare 20-25 minute.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele fragede" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

nadina73 1

07.07.2010, 00:57

si eu fac tot cam asa sant minunate ,felicitari arata foarte bine,nota 10 si aicichiar de mult timp nu am facut saratele

marieta 1

07.07.2010, 02:06

bune tare!!eu cred ca se poate inlocui untura cu unt gras,si vor fi cam la fel de fragede !!

Mihaela11_jo 1

27.11.2010, 08:09

Foarte fine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute