Saratele de post

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2013 | 13714 vizualizari

 

coapte la aparatul de vafe

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. faina
  • 1/2 pachet margarina
  • cca 20 ml ulei
  • 200 ml apa calduta
  • chimen, sare, fulgi de chili dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele de post:

Margarina se topeste putin la microunde, cat sa se poata framanta.

Adaugam faina,uleiul si apa calduta, amestecam pana obtinem un aluat elastic. Adaugam condimentele dupa gust.

Rupem bucatele din aluat,le asezam in aparatul de vafe (in mijlocul placii), inchidem placile, lasam saratelele sa se prajeasca apoi le scoatem pe platou si servim.

Sunt tare bune... :))

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Saratele din foietaj