Saratele cu telemea si seminte de canepa

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2017 | 6014 vizualizari

 

absolut delicioase

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. branza grasa de oaie (telemea proaspata)
  • 250 gr. margarina Rama
  • 100 gr. seminte de canepa decorticate
  • cca 700gr. faina alba proaspat cernuta
  • 1 ou de casa pentru uns
  • seminte de canepa de presarat deasupra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea si seminte de canepa:

Cuptorul se preincalzeste la 200 grade C.

Tavile cuptorului se tapeteaza cu hartie de copt.

Punem intr-un castron incapator, branza de oaie, adaugam margarina trecuta un minut prin cuptorul cu microunde, apoi faina si semintele de canepa decorticate.

Amestecam ingredientele cu mana, vom obtine un aluat elastic pe care il vom intinde pe masa de lucru infainata, apoi, il taiem dupa preferinta.

Asezam in tavile pregatite bucatelele de aluat, le ungem cu ou batut si presaram din belsug seminte de canepa.

Dam tavile la cuptor pana devin aurii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea si seminte de canepa" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea si chimen