Saratele

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2011 | 6271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 g drojdie,
  • 2 lg sare,
  • 2 oua,
  • 3 linguri ulei,
  • 3 linguri untura,
  • 100 g margarina,
  • 100 ml lapte,
  • chimen dupa gust,
  • branza rasa mai tare fara zer
  • 100-150 g, faina cat cuprinde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se face un aluat mai vartos din cele enumerate mai sus  pe care-l vom lasa 30 min la crescut.

Se intinde foaie de subtire pe care,dupa ce am uns-o cu ou batut,presaram ,susan,mac si sare dupa gust, se taie fasii ingustesi sise asaza in tava in care am presarat putina faina. Se coc in cuptorul incins pana capata o culoare frumoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu chimen