Saratele

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2010 | 9255 vizualizari

 

Rapide si foarte gustoase

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie foietaj
  • 1 ou
  • cascaval
  • mac
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se lasa sa se dezghete foetajul putin dupa care se unge cu ou batut ,se presara mac sau cascaval se taie fasii si se rasucesc in forma de spirala

Se coc intr-o tava unsa aproximativ 15 minute.Merg perfect  cu o bere

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

La Ancuta 1

07.10.2010, 13:22

ce harnicuta ai fost. Mai sunt si pentru mine?

daniela11 1

10.10.2010, 14:18

buna , dar sunt foi din alea cu care faci si placinte?si cate foi pui?

marty 1

10.11.2010, 08:37

felicitari Nadina, arata intradevar delicios si sunt sigura ca asa au si fost. Am si salvat reteta la favorite si am sa o fac cit de curind posibil.

tine-o tot asa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu sunca presata si cascaval, la aparatul de gofre